Training dezvoltare profesională

Trainingurile noastre sunt dedicate companiilor care doresc sa obtina rezultate prin dezvoltarea profesionala a angajatiilor/ membrilor echipei

APQP

Întelegerea importantei si beneficiilor utilizarii si prezentarea APQP (Advanced product quality planning) , un ghid de planificare a noilor produse de la faza de proiectare si dezvoltare pana la lansarea si utilizarea sa. Intelegerea legaturii sale cu celelalte instrumente ale calitatii.

Control plan

Întelegerea importantei si beneficiilor utilizarii si a modalitatii de utilizare a Planului de Control. Prezentarea legaturii sale cu celelalte instrumente ale calitatii – SPC, MSA, FMEA si cu standardul de calitate din industria automotive – IATF 16949.

CSR BMW

Întelegerea a ce înseamnă și cum pot fi gestionate Cerințele specifice clientului, unde face standardul IATF 16949:2016 referire la Cerințele specifice clientului, care sunt și cum pot fi interpretate Cerințele specifice clientului BMW.

CSR Daimler

La sfârşitul cursului participanţii vor putea să înţeleagă: ce inseamna si cum pot fi gestionate CSR unde si sub ce forma face IATF16949:2016 referinta la CSR care sunt si cum se interpreteaza CSR Daimler

CSR FCA

La sfârşitul cursului participanţii vor putea să înţeleagă: ce inseamna si cum pot fi gestionate CSR unde si sub ce forma face standardul IATF16949:2016 referinta la CSR care sunt si cum se interpreteaza CSR FCA

CSR Ford

La sfârşitul cursului participanţii vor putea să înţeleagă: ce inseamna si cum pot fi gestionate CSR unde si sub ce forma face IATF16949:2016 referinta la CSR care sunt si cum se interpreteaza CSR Ford

CSR GM

Intelegerea a ce înseamnă si cum pot fi gestionate Cerintele specifice clientului, unde face standardul IATF 16949 : 2016 referinţă la Cerintele specifice clientului, care sunt şi cum pot fi interpretate Cerintele specifice clientului GM.

CSR PSA

Intelegerea a ce înseamnă si cum pot fi gestionate Cerintele specifice clientului, unde face standardul IATF 16949 : 2016 referinţă la Cerintele specifice clientului, care sunt şi cum pot fi interpretate Cerintele specifice clientului PSA.

CSR Renault

Întelegerea a ce înseamnă și cum pot fi gestionate Cerințele specifice clientului, unde face standardul IATF 16949:2016 referire la Cerințele specifice clientului, care sunt și cum pot fi interpretate Cerințele specifice clientului Renault.

CSR VW

Intelegerea a ce înseamnă si cum pot fi gestionate Cerintele specifice clientului, unde face standardul IATF 16949: 2016 referinţă la Cerintele specifice clientului, care sunt şi cum pot fi interpretate Cerintele specifice clientului VW.

LPA

Cursul (bazat pe ghidul AIAG pentru LPA – CQI – 8 revizia 2) vă va furniza elementele de bază în intelegerea a ce inseamna, cum se realizeaza si care sunt cerintele specifice clientilor privind layered process audit.

PFMEA

Înțelegerea abordării riscurilor potențiale din proces prin folosirea PFMEA (în conformitate cu ghidul AIAG-VDA FMEA Handbook, ediția 1/2019).

PPAP

Întelegerea importantei si beneficiilor utilizarii si a modalitatii de utilizare a PPAP (procesul de aprobare a pieselor de productie).Prezentarea legaturii sale cu celelalte instrumente ale calitatii – SPC, MSA, FMEA si cu standardul de calitate din industria automotive – IATF 16949. Cursul este bazat pe Manualul AIAG PPAP, editia a 4-a.

Reverse PFMEA

Un instrument in asistarea revizuirilor PFMEA si eforturilor de reducere a riscurilor. Acest intrument se bazeaza pe date reale din auditarile pe teren pentru toate modalitatile de defectare. Include aplicatie si poate fi continuata cu aplicatii in procesele clientului

Training Core Tools

Cursul prezintă noțiunile de bază ale principalelor instrumente de gestionare a calității, conform cerințelor IATF 16949:2016. În cadrul fiecărui modul se vor realiza aplicații practice, ceea ce va permite participanților să înțeleagă mai ușor instrumentele de lucru și mai ales modul de aplicare a acestora

Training ISO 9001

Cursul furnizează elementele de bază referitoare la cerințele standardului pentru un sistem de management al calității. Accentul este pe noutățile aduse de ediția din 2015 și modul cum se pot implementa în cadrul unei organizații.

Training ISO 9001 & IATF16949

Cursul furnizează cerințele de bază referitoare la implementarea unui sistem de management al calității în industria de automotive. Preluarea standardului ISO/TS 16949 de către IATF a generat o altă abordare a cerințelor, mult mai detaliată și specifică industriei căreia i se adresează.

VDA 6.3

Intelegerea cerințelor privind auditarea proceselor de productie – modalitatea de realizare a programului de audit, pregatirea, executarea, evaluarea si inchiderea unui audit de proces conform standardului VDA 6.3.

VDA 6.5

Intelegerea cerințelor privind auditarea proceselor de productie – modalitatea de realizare a programului de audit, pregatirea, executarea, evaluarea si inchiderea unui audit de proces conform standardului VDA 6.5.